Formulář byl vyroben v aplikaci formees.com
Online nástroj na tvorbu formulářů

Název neziskové organizace

Jméno

Příjmení

Pozice v organizaci

Telefonický kontakt

Mám zájem o informování o produktech pro neziskové organizace od společnosti Microsoft.

Mám zájem o informace o programu TechSoup Česká republika - IT dary a nabídky pro neziskové organizace.

Výběr seminářů:

(Vyberte v každém bloku seminář, kterého byste se rád(a) zúčastnil(a).

Na všechny semináře si, prosím, doneste vlastní notebook, abyste měli možnost si nové znalosti a dovednosti vyzkoušet.)

Blok 1 - 13:30 - 14:30:

Blok 2 - 15:00 - 16:00:

Den pro neziskové organizace pořádá společnost Microsoft ve spolupráci se Sdružením VIA, z. ú. - program TechSoup Česká republika.

Partnery akce jsou Nadace VIA, společnost Economia a Nadace Neziskovky.cz.

Den pro neziskové organizace

Čtvrtek 6. 4. 2017, 9:00 - 16:30

Sídlo Microsoft, s.r.o., BB Centrum, Vyskočilova 1561/4a, Praha 4

Podrobnosti k seminářům

Office 365 – novinky v aplikacích a co se chystá

Co nabízí nejnovější aplikace v Office 365 a jaké novinky se objevily v již zavedených službách? Jaké jsou plány do budoucna? To se dozvíte z úst experta společnosti Microsoft Jana Biroše.

Základy aplikace Excel

Petr Váša ze společnosti Microsoft Vám ukáže základní vychytávky, funkce a tipy, jak si usnadnit práci s různými seznamy v aplikaci Excel. Chybět nebude filtrování, vyhledávání a nahrazování dat a mnoho dalšího. Seminář je určen především pro ty, kdo s Excelem začínají. Nezapomeňte si přinést vlastní notebooky, abyste si vše mohli vyzkoušet.

Jak na OneNote?

Co je aplikace OneNote? Jak jej využít pro pravidelné zápisy z porad a pro zaznamenávání procesů v běžné praxi neziskových organizací? Případovou studii z organizace Sdružení VIA, z.ú. Vám bude prezentovat její zaměstnankyně a nadšená uživatelka OneNote Radka Bystřická.

Snadné sdílení ve OneDrive

OneDrive je jednou z aplikací, která je součástí Office 365 již od počátku, neustále však prochází dalším vývojem. Její nejnovější funkce a tipy a triky, jak ji nejlépe využívat pro sdílení dokumentů mezi členy, zaměstnanci a dobrovolníky Vaší organizace, Vám představí Zdeněk Havránek z firmy Cloudiga.

Webhosting v Azure

Martin Šimeček ze společnosti Microsoft s Vámi z techničtější stránky probere možnosti, které Azure nabízí neziskovým organizacím, a zaměří se zejména na možnosti webhostingu.

Podrobnosti k seminářům

Projektové řízení v Office 365

Jak komplexně využít služby Office 365 v činnosti neziskových organizací a pro řízení a správu jednotlivých projektů? To Vám ukáže opět Jan Biroš z Microsoft.

Kontingenční tabulky v aplikaci Excel

Jak si pomocí kontingenčních tabulek můžete výrazně usnadnit a zefektivnit práci při zpracovávání analýz a seznamů v aplikaci Excel Vám ukáže Šárka Vostarková ze společnosti Microsoft. Seminář je určen pro pokročilé uživatele aplikace Excela a nezapomeňte vlastní notebooky s aplikací Excel.

Sway a PowerPoint – rozdíly a propojení
Kdy vytvářet prezentaci v PowerPoint a při jakých příležitostech je lepší použít Sway dostupný v rámci Office 365? Jak lze oba programy propojit? To a mnohem více se dozvíte od Jany Rydlové ze společnosti Microsoft.

Co přináší Flow?

Už jste zaregistrovali novou dlaždici v Office 365 s názvem Flow? Co tato nová aplikace nabízí a jak díky ní lze částečně zautomatizovat některé činnosti ve Vaší organizaci Vám ukáže opět Zdeněk Havránek ze společnosti Cloudiga.

Bezpečnost v cloudu?

Proč se nebát cloudu z bezpečnostního hlediska? Ba právě naopak. Jaké výhody to může Vaší organizaci přinést? To dopodrobna rozebere Zdeněk Jiříček ze společnosti Microsoft.